Vital Picknick

Vital Picknick

Creatieve trainingsmiddag


Vital Picknick is een creatieve vorm van een trainingsmiddag. Buiten en op veilige afstand.


Hoe fijn zou het zijn om weer eens met jullie team bij te praten en inhoudelijk een vita boost te ontvangen in een informele setting?


Normaal koken we samen met teams in de kookstudio, maar door corona is dat nog niet mogelijk.Omdat En-JOY Team Impact denkt in mogelijkheden, koken wij dit keer voor jullie.


De inhoud van de picknickmand is van tevoren samen te stellen op basis van dieetwensen en mate van gezonde keuzes. Als een soort cafetariamodel ;.) Picknicken met inhoud


Tijdens de picknick maken jullie kennis met de 5 verschillende taartpunten, die samen de vitaliteitstaart vormen (gebaseerd op de vitaliteitsschijf van Vitalogisch).

Bij iedere taartpunt ontvangen jullie tijdens deze creatieve trainingsmiddag een combinatie van inhoud, inzicht en concrete direct toepasbare handvatten. Vitaliteit is veel meer dan een gezondere leefstijl.


Vitaliteit gaat over de breedste zin van het “lekker in je vel zitten”.

Zoals voldoende energie, lichamelijke en geestelijke fitheid, zin om in de actie te gaan, vitaal leiderschap, vitale bedrijfsvoering. Vitaliteit gaat ook over communicatie en de kwaliteit van werkrelaties. Vitaliteit gaat over wat voor jou belangrijk is in jouw leven en jouw werk.

Wij staan voor tevreden klanten en zien ook de waarde van de medewerker in het team. Want als je met jouw kwaliteiten en inzet kan bijdragen aan de doelen van de organisatie, hoe betekenisvol zou je dan kunnen zijn?

Vitale medewerkers herken je door hun inzet, motivatie, veerkracht, energie en nieuwe initiatieven.


Heb jij ook zin gekregen om informeel met inhoud en lekker eten te combineren en gun jij jouw team vitali-tijd? Tijd nemen om stil te staan en daarna vol energie weer verder.