E-mail Efficient

"Dat scheelt tijd!"

- Lourens- 

Tijds Investering


1 dag en 1 dagdeel


Uit te breiden met

- consultancy

E-mail efficient


U herkent vast de steeds vol lopende inbox.

Door het huidige communicatie en technologie tijdperk zijn we ongemerkt in een email- of CC- cultuur beland. Door een teveel aan email wordt de lange termijn focus verlegd naar korte termijn resultaten. De permanente ad-hoc sfeer en het gemis aan persoonlijk contact zorgen voor een verhoging van werkdruk.

We zien dat de vele e-mail het werkproces vertraagt en dat de verantwoordelijkheden worden verlegd naar een grijs gebied. Onnodige kosten voor uw organisatie ontstaan.

Dit is niet nodig.

Door het verminderen van verspillingen in tijd, kan er meer tijd gaan naar de waarde toevoegende handelingen voor de klant. Tijd besparen in combinatie met meer waarde voor de klant leidt tot meer opbrengsten.

In onze training "E-mail efficiƫnt training gaan we enerzijds aan de slag met de oorzaken van de grote hoeveelheid emailverkeer. En komen we samen vanuit nieuwe feiten en inzichten tot concreet toepasbare oplossingen om de inbox minder vol te laten lopen waardoor er tijd wordt overgehouden voor vakinhoudelijke zaken.

Resultaat:
- Minder email in je inbox
- Meer tijd voor klantcontact

- Meer tijd voor vakinhoudelijke zaken
- Verlaging van de werkdruk