team trainingen nieuw

Neem nu vrijblijvend contact op:


 

Diana


0031622947089


 

Marleen 


0031621954985


 

Of via


info@teamimpact.nl


Logo Team Impact

Team Waarde

 

Waar staat jullie team voor? En nog belangrijker: hoe zien jullie 'klanten' dit terug? 

 

Inzicht in de kernwaarden zegt iets over de vissie van de organisatie en het concept dat jullie willen uitdragen. Kernwaarden geven focus en werken als een kompas.

 

Het helpt jullie team bij het maken van keuzes en vormt de inhoud voor beleid. Vervolgens kunnen de kernwaarden richting geven bij het stellen en concretiseren van (jaar) doelen. De gezamenlijk bepaalde waarden geven richtlijnen om aan vast te houden. Als de waarden helder zijn is het gemakkelijker om prioriteiten te stellen.

 

Het resultaat:

- Een concreet plan wat gedragen wordt door het hele team. Ieder teamlid wordt hierdoor ambassadeur van de organisatie.

- Handvatten voor de koers en de inhoud van beleid of plan.

 

Vitaliteit in teams


Vitaliteit is in de huidige maatschappij steeds belangrijker. Scholen, bedrijven en organisaties zien steeds meer het voordeel in van een vitaal team. Een vitaal team werkt efficiënter, productiever en zorgt voor een lager ziekteverzuim.


Maar wat is vitaliteit nu eigenlijk? Vitaliteit bestaat uit gezond leven en werken in vele opzichten mentaal en fysiek. Zoals bewuste keuzes maken in voeding, beweging, voldoende rust en activiteiten doen waar je plezier aan beleeft. Wij zien dat veel teams hard werken, maar met welk resultaat? Wij geven en gunnen teams de vitaliteit en de focus terug! Samen succesvol!


Het resultaat:

- energieke teamleden

- een vitaal team, samen succesvol!

- minder ziekteverzuim

- minder werkdruk, meer wergeluk


Hoe we dat doen? Op verrassende manier! Bij ons staat er op tafel wat jij ervan maakt.

Krachtig communiceren

 

Communicatie is een van de belangrijkste ingrediënten voor succes. Door deze training krijgt ieder teamlid inzicht in zijn eigen gedrag en het resultaat daarvan binnen het team. Oftewel wat doe ik en hoe kom ik op de ander over. Dit inzicht geeft een breed perspectief om naar de ander te kijken. In gedrag heb je altijd keuze.

 

Wij geven praktische handvatten om de communicatie effectiever te laten verlopen. 

Goede communicatie werkt verhelderend en leidt tot het behalen van jouw doel, het team doel en het bedrijfsresultaat.

 

Het resultaat:

- heldere communicatie

- effectieve gesprekken 

- tijdsbesparing

Team Trainingen

 

Team Impact maakt trainingen altijd op maat.

Om te kijken wat het beste past bij jou en je team hebben we voor aanvang van elke training een intakegespek. 

Hieronder een aantal succes modules die we vaak behandelen. Één of een combinatie van meerdere modules is mogelijk.

Email Efficiënt

 

U herkent vast de steeds vol lopende inbox. Door het huidige communicatie en technologie tijdperk zijn we ongemerkt in een email- of CC- cultuur beland. Door een teveel aan email wordt de lange termijn focus verlegd naar korte termijn resultaten. De permanente ad-hoc sfeer en het gemis aan persoonlijk contact zorgen voor een verhoging van werkdruk.

 

We zien dat de vele e-mail het werkproces vertraagt en dat de verantwoordelijkheden worden verlegd naar een grijs gebied. Onnodige kosten voor uw organisatie ontstaan. Dit is niet nodig. 

 

Door het verminderen van verspillingen in tijd, kan er meer tijd gaan naar de waarde toevoegende handelingen voor de klant. Tijd besparen in combinatie met meer waarde voor de klant leidt tot meer opbrengsten.

 

In onze training "E-mail efficiënt training gaan we enerzijds aan de slag met het efficiënter indelen van het emailverkeer. Anderzijds werken wij aan het verhogen wij de kwaliteit van het klantcontact.  

 

Het resultaat:

- minder email in je inbox

- meer tijd voor vakinhoudelijke zaken 

- verlaging van de werkdruk

- betere band met collega's en klanten

Samen Succesvol


Meer tijd

 

Weet jij wanneer je werk af is? Wij helpen teams die altijd tijd tekort komen. Teams die weten dat er meer in zit dan er nu uitgehaald wordt. Teams die zo graag meer tijd willen overhouden om dat te doen waarom zij het vak gekozen hebben. 

 

Het resultaat:

- meer tijd voor de inhoud van je vak

- inzicht in verspillingen 

- concrete tips om efficienter te werken

 

Hoe we dat doen? Wij hebben het perfecte menu voor efficiënter werken met oog voor het individu. In onze kookstudio doorbreken we patronen en geven we het recept voor méér tijd mee.